Notícies

;
30 octubre 2009

Peníscola es prepara per a Tots Sants

Durant els últims dies, la brigada municipal s’ha encarregat de la neteja, pintura i arranjament dels jardins del cementeri davant la previsible afluència de veïns.
“Durant tot l’any s’han realitzat tasques de millora, com l’ampliació del nombre de nínxols la primavera passada” explicava el primer edil, tanmateix, puntualitzava que “davant aquesta data tan assenyalada és necessari fer revisió i dedicar uns quants dies a la millora de l’entorn i cal fer-ho amb una certa periodicitat i en aquests dies del calendari, encara més”.
Tal i com recordava l’alcalde, aquest inici d’any el cementeri municipal ampliava el seu nombre de nínxols amb més de vuitanta espais més, “obra que resultava necessària i que haurà de repetir-se en el futur” valorava.
Per a l’any que ve, el regidor delegat de l’Àrea, Agustín Roca, ha explicat que es consignarà amb tota probabilitat una partida de sis mil euros per a reparacions i aprovisionament de materials del cementeri, “necessitats bàsiques que genera aquesta instal·lació i que cal anar cobrint”, com, per exemple, “la substitució de la porta d’entrada per una mecanitzada que seguisca un horari d’obertura i tancament programats” comentava Roca.
Durant la visita, els edils han pogut comprovar com un gran nombre de veïns i veïnes del municipi estaven netejant i revisant l’estat dels panteons familiars i després, han constatat que la millora de l’entorn “es notòria, ja que les parets, els bancs, els fanals, els banys i les jardineres estan en perfecte estat de revista” manifestava el primer edil.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola