Notícies

;
29 octubre 2009

La Ludoteca estrena nous espais de joc

Els més de setanta xiquets i xiquets que acudeixen diàriament a la Ludoteca Municipal poden beneficiar-se ja de la remodelació que s’ha realitzat en la zona dels més menuts i la incorporació de nous espais de joc.
Concretament, en la zona “Ludopeques” s’ha eliminat un petit envà per ampliar l’espai per als xiquets i xiquetes de dos anys i, en la zona per als més grans, s’han habilitat microespais temàtics, com el supermercat, la perruqueria, la sala de lectura, el racó de pintura i els jocs d’ordinador.
Els ja habituals tallers de manualitats i jocs continuen en l’agenda d’activitats de la Ludoteca que, ara, “compta amb més oportunitats per als xiquets i xiquetes que la visiten a diari” tal i com assegurava la regidora de l’Àrea, María Jesús Albiol.
Aquest servei municipal ”cobreix la necessitat d’oferir un espai on els xiquets puguen socialitzar-se amb altres xiquets d’edats similars i aprendre jugant “explicava una de les monitores de la Ludoteca, que manifestava la satisfacció per les millores efectuades.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola