Notícies

;
28 octubre 2009

Els escolars de Peníscola visiten la Serra d'Irta

Els alumnes de cinqué i sisé curs de primària del Col·legi Don Jaime Sanz han tingut l'oportunitat de visitar aquesta setmana, a través de la realització d'una  ruta senderista, el Parc Natural de la Serra d’Irta.
Aquesta iniciativa del centre educatiu està avalada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola, que ha facilitat el transport dels escolars fins a l'inici de la ruta, a la urbanització Fontnova.
Els alumnes de sisé curs van participar en un itinerari de nou quilòmetres a través del qual van poder conéixer els llocs més emblemàtics del Parc. Els alumnes de cinqué curs, van realitzar un recorregut de sis quilòmetres en el qual també van poder contemplar la flora i la fauna autòctones, a més dels punts de major interés de la zona protegida.
El col·legi ha programat aquesta excursió cobrint l'horari de les classes d'educació física dels alumnes, facilitant així la realització d'una activitat física acompanyada d'explicacions sobre ciències naturals i coneixement del medi, “una iniciativa fantàstica per a descobrir la realitat del Parc Natural als més menuts que hauran d'aprendre a respectar, conèixer i tenir cura del patrimoni natural del seu municipi” valorava la regidora de Cultura, Matilde Guzmán.
Per la seua banda, l'alcalde, Andrés Martínez, ha volgut també acompanyar a l'inici d'aquesta activitat el grup d'escolars, al qual ha oferit una breu introducció sobre què és i què representa el Parc Natural dins de les zones protegides de la Comunitat Valenciana i dins del mateix municipi. Aquestes explicacions eren escoltades pels escolars amb gran interés i han pogut ampliar-les, durant la ruta, gràcies als membres del grup excursionista de la ciutat, experimentats caminants i coneixedors del Parc que han pogut aprofundir en els aclariments als escolars, així com resoldre dubtes.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola