Notícies

;
27 octubre 2009

El Femení es presenta davant el públic peniscolà

Magnífica acollida per part de tots els seguidors i aficionats del Castell de Peníscola FS Grupo Franco, ja que van omplir el Pavelló Municipal per al seu acte de presentació.

L'acte va ser conduït pel responsable de la secció femenina, Benjamí Miralles, qui va presentar les jugadores i els membres del cos tècnic a l'afició. Tampoc van voler perdre's la cita, Andrés Martínez -alcalde de Peníscola- Jesús Ayza -regidor d'esports-, Francesc Henares -director Grupo Franco-, així com membres de la Junta directiva del Club Peníscola FS.

Després dels parlaments de les autoritats i la foto de família, va realitzar el servei d'honor, María Colom, Reina de les Festes 2009 de Peníscola.

Com a conclusió a l'acte de presentació del Castell de Peníscola FS Grupo Franco, es va disputar un partit entre el conjunt dirigit per Juan José Agustín i l’AAVV Can Clos, en una trobada que malgrat dur el pes del partit l'equip local, els van passar factura els nervis de realitzar una bona actuació davant els nombrosos aficionats presents en el Pavelló, a més, l'equip català aprofitava cada contraatac per a superar l'esquadra peniscolana.

Castell de Peníscola FS Grupo Franco: Pira, Drim, Venus, Noe, Angels -cinc inicial- Savitri, Navas, Victoria, Flamen, Marta, Mireia i Lorena

AAVV Can Clos FS: María, Belén, Arazeli, Marta, Lali -cinc inicial- Raquel, Ángeles, Olga, Nerea i Sonia.

Àrbitre: José Carlos Giménez (Castelló)

Gols:
0-1 Min. 9.04 Nerea
0-2 Min. 23.40 Olga
0-3 Min. 24.41 Lali
0-4 Min. 35.19 Sonia Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola