Notícies

;
27 agosto 2009

Arriba la ruta gastronòmica més de platja

El concurs i ruta gastronòmica Xancles i Tapes, organitzat pel Patronat de Turisme conjuntament amb el sector turístic empresarial, se celebra per quart any consecutiu després de l'èxit de l'experiència de les edicions anteriors.

De l'1 al 7 de setembre, nou bars i tavernes de Peníscola col·laboraran en aquest circuit de degustació de tapes, que enguany compta amb nous premis per als participants que completen la ruta de tapeig.

Els premis per al tapeig
Els participants que degusten els plats hauran d'arreplegar a l'Oficina d'Informació Turística un cupó a segellar en tots els establiments; en acabar la ruta, una vegada el cartó estiga completament emplenat, rebran de regal un parell de xancletes de platja i una samarreta.
Els primers 50 participants que acaben la ruta rebran una passi gratuït per a un hotel balneari a Peníscola; els 50 següents rebran entrades per a visitar el Castell de Peníscola.
A més, tots els participants entraran en el sorteig d'estades en hotels de la Ciutat a la Mar durant les dates de desfilada de Moros i Cristians, inscrit en la programació de les Festes Patronals del municipi.

Tres premis atorgats pel jurat popular
La iniciativa culinària premiarà les millors tapes en les categories de Millor tapa, Millor presentació i  Millor atenció al client, segons la valoració del jurat popular que haja completat la ruta i haja lliurat el cartró de participació amb les seues valoracions. Els establiments de restauració premiats rebran un diploma acreditatiu.  
Cada local participa en el concurs presentant dues tapes com, entre unes altres,Cuna de Cocotxas de Pescadilla arropada con Mejilla de Rape al Gratén de “All-i-oli”, Carré de cordero cocinado a baja temperatura con crema de tamarindo y rissoto de manzanas, o Solomillo Ibérico “Chim-púm” a la Trufa . Els bars i tavernes que opten a convertir-se en guanyadors de la quarta edició de Xancles i Tapes són Casa el Mañico, Cabo Wabo, Puerto Lampiño, Mandarina, I Avant, L’espigó, La Tramontana, La Cantonà, y la Taberna del Coso .
En la passada edició es van servir més de 2.800 tapes i els participants van valorar la iniciativa com a molt bona en un 96,75%, i com a bona en un 3,25%. “És una iniciativa que edició rere edició ha demostrat la seua efectivitat en la promoció de la gastronomia de la nostra ciutat, els participants mostren un nivell altíssim de satisfacció. Per tant, seguirem apostant per Xancles i Tapes” valorava Rafael Suescun, edil de Turisme de la localitat.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola