Notícies

;
14 agosto 2009

La Unitat d'Aprenentatge, en marxa

Aquesta setmana han començat les classes sobre navegació per la xarxa en la Unitat Local d'Aprenentatge. Aquesta iniciativa educativa pretén promoure la familiaritat  amb les tecnologies d'ús comú en els col·lectius amb majors dificultats d'accés a aquest tipus de coneixements.
Concretament, a Peníscola, es desenvoluparan dos cursos diferents, un bàsic de dotze hores i un altre, de nivell mitjà, de trenta hores. Ambdós són gratuïts i estan destinats als veïns i veïnes de Peníscola que estiguen menys familiaritzats amb l'ús d'internet.
“El curs de nivell bàsic ja està ple, la qual cosa demostra l'interés que desperten les noves tecnologies en col·lectius que no hi estan familiaritzats, com la gent més major” explicava Jesús Ayza, edil de l'àrea responsable del departament de Modernització i impulsor del projecte.
Els cursos atorguen un certificat a la seua finalització i capaciten els seus alumnes per a fer un ús eficient dels recursos disponibles en la xarxa, en funció del nivell adquirit.
L'ULA està finançada pel servei Valencià d'Ocupació i l'Ajuntament ha adaptat un aula i l'ha equipada per al desenvolupament del curs. El professorat està qualificat i format en enginyeria informàtica, “per la qual cosa els recursos són immillorables per a extraure el major rendiment del curs” assegurava l'edil.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola