Notícies

;
11 agosto 2009

Es va celebrar “Jet & Wake EntreDosAguas”

Dimecres passat, 5 d'agost, va tenir lloc en la badia de la platja nord de Peníscola, el “Jet & Wake  EntreDosAguas”, un espectacle aquàtic amb motos aquàtiques i esquí-surf, que va comptar amb la participació d'esportistes professionals d'ambdues disciplines.
Des de primera hora de la vesprada es van iniciar els preparatius i el muntatge de les rampes i mòduls on es van realitzar les espectaculars maniobres i trucs amb les taules, així com l'eslàlom per a les motos d'aigua.
A partir de les 20.30 hores, van començar  els entrenaments i les proves, l'espectacle en si va començar a les 23.00 h i va comptar amb il·luminació i so per a delit del públic assistent.
Els noms propis que van donar el toc de distinció a la prova van ser tres surfistes de wakeboard: Enrique Dosta, Luis Bequeraux i Iñaki Anitua.
En motos aquàtiques va ser, Jordi Tomas, Carlos Bo i el  benicarlando Bruno Roselló.
Tots aquests pilots compten amb un palmarés i títols tant nacionals com internacionals, i estan considerats entre els millors d'ambdues modalitats esportives.     
Tant la velocitat, com la tècnica i les habilitats dels pilots, van donar el color a la nit de Peníscola, les quals van impressionar i refrescar els assistents.
L'esdeveniment va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Peníscola i el patrocini del nou Casino de Peníscola i la incipient Estació Nàutica de Benicarló – Peníscola i està promogut pel Lounge Club EntreDosAguas.
Segons l'organitzador Bruno Roselló:  “ Aquest esdeveniment és el primer que realitzo a Peníscola, amb molta il·lusió perquè tot el món haja quedat content, ho hem donat tot. Tots els esportistes i persones implicades en l'esdeveniment han mostrat una actitud molt bona i confiem que haja agradat al públic” Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola