Notícies

;
28 julio 2009

El camí rural d'accés al peatge, asfaltat

Després del compromís de la Conselleria d'Agricultura de respondre a la petició d'Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, d'asfaltar el concorregut camí rural que connecta la Cv-141 al peatge de l'autopista A7, l'administració autonòmica ha complit amb el promés i ha finalitzat l'obra en tot just uns dies.
    La setmana passada les màquines accedien al camí i, a dia d'avui, l'asfalt ja està practicable.
    “Aquest camí rural està envoltat per diverses finques a les quals els propietaris accedeixen habitualment, trànsit al qual cal afegir tots aquells vehicles que aprofiten la drecera que suposa accedir al peatge des d'aquesta via” explicava el primer edil.
    Malgrat la millora de l'accés des de la carretera nacional, eixida natural des de la Cv141 fins a connectar amb l'autopista, molts veïns del municipi opten per tallar camí a través d'aquest camí rural, “per la qual cosa el seu asfaltat és una bona notícia, és necessari per a failitar el trànsit i fer-lo més segur en aqueix tram” assegurava.
    Durant la seua visita a la finalització de l'obra, Martínez ha acudit acompanyat de l'edil d'Obres, Agustín Fresquet, amb qui ha identificat la necessitat de senyalització d'un gual que està situat en el tram final de la via, al costat del peatge. “L'asfalt ha reduït els forats i ha facilitat que la via siga totalment accessible, no obstant això, conserva un desnivell menut que, per seguretat, senyalitzarem en els pròxims dies” comentava.
    El camí rural, després d'aquesta actuació, es presenta com una alternativa segura al traçat convencional que uneix la carretera comarcal amb la nacional i a aquesta amb l'autopista.
    Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola