Notícies

;
22 julio 2009

El centre sociocultural, avança

Després de l'inici de les obres del nou centre sociocultural, l'alcalde, Andrés Martínez, ha visitat els avanços de l'obra.
Acompanyat pel regidor d'Obres, Agustín Fresquet, al peu de l'edificació, el primer edil ha pogut comprovar els avanços de la construcció i s'ha interessat per l'accessibilitat i funcionalitat del que serà el futur edifici. In situ, l'alcalde ha pogut comprovar que l'accés al centre preveu una rampa i facilitat de moviments en el seu interior, actuacions “que garanteixen el fàcil accés per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda” assegurava l'alcalde, “cosa que contribueix que el nou centre siga un edifici totalment modern i per a tots”.
A més, alcalde i edil han pogut veure ja l'estructura en peus que facilitarà l'estalvi energètic ja que el sostre de la planta baixa preveu un buit que dóna amplitud a la planta i permet l'entrada de llum natural.
“Les obres segueixen segons el previst” explicava Martínez,  així que, d'aquesta manera, es confirma la possibilitat de rebre l'obra el pròxim mes d'octubre, tal i com estava previst en el calendari d'execució de la construcció.
El nou edifici comptarà amb tres plantes i àtic on s'albergarà un espai social per a la celebració de festivals i altres activitats públiques, la biblioteca municipal i sales d'exposicions. La inversió en aquesta nova infraestructura, és la inversió central del pressupost per al present exercici, i suma un total d'1.314.119,60 €, “una inversió important que oferirà als ciutadans de Peníscola un espai útil i obert a l'ús i gaudi de tots” assegurava Martínez
 
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola