Notícies

;
20 julio 2009

L'esport, protagonista amb el Triatló

Cada nou esdeveniment esportiu "fa més ferm l'eslògan que vam encunyar fa ja un any, Peníscola és esport". Així de clar es manifestava l'edil de l'àrea d'Esports en el consistori, Jesús Ayza, qui afirmava, després de la celebració de la primera edició del Triatló a Peníscola, que el municipi "ofereix diverses activitats que fomenten la pràctica de l'esport, per a diferents edats i diferents gustos, la qual cosa contribueix a fer de Peníscola una gran pista de jocs".

Amb més de seixanta participants per a la prova, la convocatòria va ser tot un èxit, que l'organització espera repetir durant moltes edicions més.

L'esdeveniment esportiu organitzat entre la Regidoria d'Esports i Mandarina Club, "va ser un èxit d'organització i participació, a més de ser una mostra de col·laboració entre iniciativa pública i privada per al benefici comú" explicava.
La col·laboració tant per part de Mandarina Club, com pel personal de la Regidoria, com la Policia Local "ha estat total" per a la consecució de la finalitat de l'esdeveniment, "que no era una altra que la d'oferir una alternativa d'oci saludable i divertit a tots aquells que vulguen gaudir de l'esport a Peníscola!", assegurava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola