Notícies

;
13 julio 2009

El Palau de Congressos de Peníscola acull una programació d'estiu dirigida a tots els públics

El Palau de Congressos de Peníscola acull una gran oferta cultural per als mesos de juliol, agost i setembre. La programació estival a Peníscola acollirà esdeveniments per a tots els públics, perquè tant forans com visitants puguen conjuminar oci i cultura en les seues vacances.

Dins d'aquesta programació estival, el 12 de juliol es durà a terme la I Trobada de Penyes Flamenques de la Província de Castelló, organitzat per la Penya Cultural Flamenca Arrels Andaluses de Benicarló i Peníscola. El 19 actuarà en el Palau la Jove Orquestra Simfònica de Castelló, i el 31 ho farà Brass Maestrat, sota la direcció d'Óscar Sopen.

Agost acollirà un gran nombre d'esdeveniments dirigits a tots els públics. El primer d'aquests serà el concert que oferirà la Jove Orquestra de Vents Baden Wurtemberg, organitzat per la Banda de Música Santa Cecilia de Sant Mateu. El 14 se celebrarà la I Jornada Flamenca de Peníscola, a càrrec de la companyia Flamenca Juan Polvillo de Sevilla. El 20 d'agost la dansa ocuparà el Palau amb el Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional.

La programació continuarà el 27 d'agost amb la clausura de l'Escola d’Estiu Municipal 2009. El 22 i 23 arriba al Palau The World of ABBA, un espectacle que representarà grans èxits de la Gran Via madrilenya com són Mamma Mia, Hoy no me puedo levantar, Jesucristo Superstar o La Bella i la Bestia.

El 30 d'agost es representarà l'obra infantil El pequeño animal salvaje, que contarà la història d'un viatge màgic que emprén una xiqueta a la recerca de la felicitat.

El mes de setembre arriba també amb grans apostes culturals. El 14 de setembre es realitzarà la VIII Campanya Provincial de Teatre per a persones majors 2009. El 18 arriba al Palau la Passió Argentina amb Malabeando. Durant aquest mes el Palau continuarà acollint el XXV Cicle de concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola 2009. Dins d'aquesta edició s'inclouen concerts com la Missa del Pescador coral Polifónica de Peníscola i Orquestra de Cambra de Santa María, el diumenge 20, el dimecres 23 oferirà un concert Devanda Brass Quintet, el divendres arriba la Gala Lírica Societat Lírica Castellonenca,

Aquest cicle continuarà el dissabte 26 amb el concert que oferirà la Orquestra Simfònica Consolat de Mar, que en aquesta ocasió comptarà amb el solista Daniel Navarro, el diumenge 27 actuarà el grup Couperin Trio, el dimecres 30 s'oferirà un Recital en el Saló Gòtic del Castell de Peníscola, el divendres 2 d'octubre s'oferirà un altre Recital, en aquesta ocasió a càrrec de Sayá Sangidorj al piano, i per a concloure aquest Cicle, l'Orquestra Simfónica de Peníscola oferirà un concert, el  dissabte 3 d'octubre, al costat de Sayá Sangidorj. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola