Notícies

;
12 julio 2009

Firma per a la cessió de terrenys per al centre de salut

Aquesta mateixa setmana, l'alcalde, Andrés Martínez, acompanyat per la regidora de Sanitat, María Jesús Albiol, han acudit a la Notaria del municipi per a procedir a la signatura de la cessió de terrenys a la Generalitat Valenciana, per a la construcció del futur centre de salut en la localitat.
La parcel·la segregada de la totalitat de la finca, de titularitat municipal i situada en el carrer Rio,  compta amb 2050 m2, tal com contempla l'Estudi de Detall realitzat per garantir el correcte funcionament del centre sanitari.
La finca d'origen comptava amb quasi quatre mil metres quadrats dels quals han estat segregades dues parcel·les que avui conformen els terrenys definitius a cedir, segons indicacions d'esmentat Estudi.
La parcel·la resultant, limita a l'est amb el carrer Rio; a l'oest, amb el carrer Ullal de l'Estany i edifici pescadors; al nord, amb el bloc d'apartaments del carrer Rio, 13, i al sud, amb la parcel·la municipal resultant de la segregació.   

“Després de la signatura, el pròxim pas és el lliurament d'un solar a la Generalitat, per la qual cosa hauríem de demolir l'actual edifici situat en la finca” explicava el primer edil.

“Amb aquest pas, el centre sanitari està cada dia més prop” assegurava el primer edil ja que després del lliurament del solar, el pròxim pas a donar per part de la Generalitat serà la licitació de l'obra, per a la seua execució.
    Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola