Notícies

;
10 julio 2009

L'alcalde aprofita la visita del delegat del Govern per a reclamar solucions

Durant la inauguració del sistema dunar i circuit d'interpretació a la platja nord de Peníscola, l'alcalde, Andrés Martínez, va aprofitar per agrair al Ministeri de Medi ambient i Mitjà Rural i Marí del Govern d'Espanya la inversió i millora de la zona de la platja enfront de la urbanització Peñismar, "el sistema dunar, les passarel·les i el circuit d'interpretació són un recurs que se suma als diferents atractius del nostre patrimoni natural" assegurava.
D'altra banda, el primer edil també aprofitava per a demanar públicament la col·laboració del Delegat del Govern en la reivindicació del consistori de recuperar l'entorn del Centre d'Estudis, "qüestió en la qual tots els grups municipals estem d'acord i per a la qual necessitem l'atenció i comprensió del govern de la nació" continuava.
A la seua reivindicació del Centre d'Estudis, també se sumava la petició d'avanç del tràmit de permisos per al Port Esportiu de la ciutat, "una infraestructura per a la qual ambdues administracions, central i autonòmica, han d'adoptar la major celeritat" concloïa.
Per la seua banda, el delegat del govern en la província, contestava que el govern escoltarà les peticions de l'alcalde de Peníscola. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola