Notícies

;
10 julio 2009

Sis persones més es beneficien de les polítiques d'ocupació a Peníscola

El programa de foment d'ocupació per a corporacions locals, a Peníscola, ha facilitat la inserció laboral de sis persones “amb càrregues familiars que travessen un situació socioeconòmica excepcionalment dolenta”, així ho comunicava l'agent d'ocupació i desenvolupament local del municipi, Belén Miguel, responsable de la sol·licitud i gestió d'aquestes ajudes provinentes de fons de la Generalitat Valenciana juntament amb Fons Social Europeu.
    Quatre dones i dos homes que, des del primer de juliol i fins al 25 de setembre desenvoluparan en el municipi tasques relacionades amb la cura del mediambient.
    Concretament, estan ja portant a terme la retirada selectiva de residus i objectes voluminosos dipositats en les platges i cales.
    El programa Emcorp té com a objectiu la contractació de treballadors aturats per a la realització d'obres i serveis d'interés general i social. En el cas de la Ciutat a la Mar, “està clar l'interés de l'administració local per vetlar per la cura i preservació del patrimoni natural, per això, les tasques a les quals s'està destinant el nou equip de treball tenen molt a veure amb la neteja i cura de les nostres platges” assegurava l'edil de Medi Ambient en el consistori, Agustín Fresquet.
    Les tasques a realitzar s'efectuen sota supervisió dels tècnics responsables de les àrees respectives, “per la qual cosa l'efectivitat i utilitat del servei estan garantides” assegurava Fresquet.
    L'Ajuntament destina una part important del seu pressupost anual a la neteja de les platges i els seus serveis, un total que supera els 600.000€, “així que qualsevol iniciativa que supose per al municipi recursos per al desenvolupament d'aquestes tasques són excepcionalment benvinguts” valorava Fresquet, a la qual cosa afegia “que si a més es tracta de polítiques que fomenten l'ocupació en aquesta època de crisi la iniciativa és doblement interessant”.
    L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Peníscola ha exercit d'intermediària en la consecució de diverses subvencions que fomenten la inserció laboral en els col·lectius més desfavorits, tant el programa Pamer com l'Encorp “són dos exemples de la tasca que les diferents administracions, coordinadament, estan portant a terme amb èxit en aquest plànol” assegurava Belén Miguel.

    Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola