Notícies

;
05 julio 2009

Art Solidari

Un nou any les dependències municipals de l'Ajuntament de Peníscola acullen la mostra d'Art Solidari promoguda i organitzada per l'associació Amay, en col·laboració amb el Grup d'Artistes del Baix Maestrat.

El projecte naix, fa uns anys, quan un grup d'artistes locals entren en contacte amb els integrants de l'ONG Amay. Després de l'experiència conjunta, sorgeix la idea de crear obres amb fi social, en benefici de l'organització sense ànim de lucre.

La Regidoria de Cultura ha donat suport a la iniciativa en els últims anys i ha acollit la idea "amb la responsabilitat que mereix el col·lectiu de discapacitats que formen Amay i que tant col·laboren en la preservació del medi ambient" explicava l'alcalde, Andrés Martínez.

Amay, a més de promoure la socialització de personals amb discapacitats físiques i psíquiques, fomenta la preservació del medi ambient amb les tasques informatives que realitzen en el Parc Natural de la Serra d'Irta, "on el seu treball s'ha fet ja indispensable i molt útil" assegurava el primer edil.

La recaptació que genere la venda de les obres d'art exposades fins al 31 de juliol en la sala d'exposicions de l'Ajuntament de Peníscola, es destinaran a la compra d'equipaments per als  voluntaris. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola