Notícies

;
18 junio 2009

Jornades gastronòmiques Sabors Màgics

Les jornades gastronòmiques de Peníscola han estat inaugurades avui amb una gran degustació de caragols punxents i llagostins en el Passeig Marítim de la platja Nord.

D'aquesta manera, els millors restaurants de la ciutat comencen amb la seua àmplia oferta gastronòmica immersa en el festival Peníscola Magic Summer 09 sota el títol de Sabors Màgics.

A la inauguració van assistir l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, el president del Patronat de Turisme, Rafael Suescun, la gerent del patronat, Beatriz Rosa i el president de la Societat Gastronòmica de Peníscola, Mateu Cubells, entre les autoritats municipals i el públic general.

Per a la degustació, la Societat Gastronòmica de Peníscola va preparar una monumental escultura de llagostins i caragols. Després de la inauguració aquests ingredients de la mar van ser servits al públic assistent juntament amb cava.

Aquest ha estat l'inici de les jornades Sabors Màgics. Des del 19 de juny fins al 5 de juliol, els restaurants de Peníscola oferiran en les seues cartes plats com el Aquelarre de caragols i llagostins, Caragols Punxents a la màgia de Borgonya, Trio d'asos, Poltergeist de plaer, Pèndols de mar, Encisada de formatge, Tarot de Llamàntol, Fideuà Llunàtica, Carpaccio de fruites al foc etern…

Durant 22 dies els restaurants podran fer gala de l'alta cuina peniscolana i a preus accessibles. Els menús composts en la seua majoria per entrants, primer i segon plat, postres i begudes variaran des dels 25 fins als 35 euros.

Els restauradors participants en Sabors Màgics “han apostat molt fort enguany en les seues propostes culinàries per aconseguir plats amb sabors realment sorprenents, màgics i embruixats d'acord amb la temàtica del nostre nou festival peniscolà i basats en els nostres millors ingredients”, ha assegurat el president del Patronat de Turisme, Rafael Suescun.

Inauguració de Peníscola Magic Summer 09
.

Per altra banda, demà divendres 19 de juny s'inaugurarà el festival de Màgia, Bruixeria i Nits sense Fi, Peníscola Magic Summer.

El desembarcament dels fantasmes es produirà en forma de cercavila i recorrerà tot el passeig Marítim de la platja Nord a partir de les 23.30 mitjançant un espectacle de llum, foc i so. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola