Notícies

;
17 junio 2009

Peníscola participa en els intercanvis musicals 09

Dissabte passat, 13 de juny, la Banda Juvenil de Música de l'Associació Musical Verge de l'Ermitana de Peníscola, va participar en el concert corresponent al VI Programa de Concerts d'Intercanvis Musicals 09, que patrocina la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l'Institut  Valencià de la Música

Després d'un intens dia d'activitats musicals i extramusicales en el qual van participar les dos formacions participants, a les 19 hores el Palau de Congressos de la localitat va acollir el primer dels dos concerts que compondran aquest intercanvi. Davant un aforament que va omplir mitja entrada, la primera a oferir la seua música va ser  la Unión Musical Porteña del Port de Sagunt (València) que sota la batuta de Jorge Vives Baquero, va interpretar les peces Xàbia, de Salvador Salvá; Proclamation, de Bruce Pearson i Dakota, de Jacob de Haan.
 
A continuació va ser el torn de la formació musical peniscolana, que sota l'adreça de Raquel Bayarri Bayarri, va interpretar en primer lloc Toda una vida, de Mª José Belenguer Dolz; La Storia, de Jacob de Haan, d'Albert W. Ketelbey.

El concert va concloure amb la interpretació conjunta de la peça Paradise, composta per Óscar Navarro, en aquesta ocasió sota la batuta de la directora peniscolana. Aquest concert es repetirà diumenge que ve, 28 de juny, en la localitat valenciana, tancant d'aquesta forma l'intercanvi entre ambdues formacions musicals.

La presentació del concert va estar a càrrec de la clarinetista María Colom Gago. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola