Notícies

;
12 junio 2009

Sabors Màgics

Peníscola Magic Summer 09, el festival que inaugurarà el període estival en la ciutat del papa Luna del 19 al 23 de juny, incorporarà en la seua programació les jornades de gastronomia Sabors Màgics.
D'aquesta manera, durant la celebració del festival, el visitant podrà delectar-se amb la millor cuina dels restaurants que participen en les jornades gastronòmiques, a través de plats tan embruixats com màgics.
Aquelarre de caragols i llagostins, Caragols Punxents a la màgia de Borgonya, Trio d'asos, Poltergeist de plaer, Pèndols de mar, Encisada de formatge, Tarot de Llamàntol, Fideuà Llunàtica, Carpaccio de fruites al foc etern… Són alguns dels plats estrella en aquesta edició de les jornades gastronòmiques integrades en el Peníscola Magic Summer.
Les jornades Sabors Màgics se celebraran des del 19 de juny fins al 23 de juny i s'estendran més enllà del festival, fins al 5 de juliol, de dilluns a diumenge.
Durant 22 dies els restaurants podran fer gala de l'alta cuina peñiscolana i a preus accessibles. Els menús compostos en la seua majoria per entrants, primer i segon plat, postres i begudes variaran des dels 25 fins als 35 euros.
Els restauradors participants en Sabors Màgics “han apostat molt fort enguany en les seues propostes culinàries per aconseguir plats amb sabors realment sorprenents, màgics i embruixats d'acord amb la temàtica del nostre nou festival peniscolà i basats en els nostres millors ingredients”, ha assegurat el president del Patronat de Turisme, Rafael Suescun.
Per altra banda, Suescun ha destacat l'atractiva programació d'aquesta primera edició de Peníscola Magic Summer, un festival que sota la màgia, bruixeria i nits sense fi “està pensat per a tots els públics, ja que alberga una gran diversitat d'activitats interessants que es localitzaran en els racons més bells de Peníscola. Seran actes oberts a la mar, estiuencs, embruixats i sobretot màgics que al públic visitant li encantarà conéixer”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola