Notícies

;
12 junio 2009

L'ORA comença el 16 de juny

Dimarts que ve, dia 16 de juny, entrarà en vigor la zona blava en el municipi i “els residents seguiran sense haver de pagar per aparcar en la seua zona de treball o la seua zona de residència” explicava l'edil de Governació, Jesús Ayza.
Després de la “l'èxit de l'experiència” de l'any passat, el consistori ha tornat a proposar a l'empresa que gestiona les zones blaves en el municipi l'expedició d'una targeta per a residents que els hi eximisca del pagament.
Els requisits que cal complir per a la sol·licitud de la targeta són estar empadronat i haver pagat l'impost de matriculació del vehicle en el municipi.
Amb els documents acreditatius d'ambdues condicions, l'interessat podrà emplenar la sol·licitud de targeta en el Registre de l'Ajuntament o en la Unitat Mòbil de Gestió.
Durant els primers quinze dies de funcionament de la zona blava, els residents que disposen de la targeta de l'any passat, podran utilitzar-la mentre tramiten la nova; a partir de l'1 de juliol, tots els vehicles hauran de disposar de la targeta ORA d'enguany que els autoritza a l'aparcament sense cost en la zona sol·licitada. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola