Notícies

;
12 junio 2009

Primera Jornada Intercultural

L'Agència de Mediació per a la integració i la convivència ha organitzat, juntament amb la Conselleria d’Immigració, la Regidoria de Benestar Social i Creu Roja la Primera Jornada Intercultural en el municipi.
L'objecte de la celebració d'aquesta activitat és donar a conèixer altres cultures per afavorir-ne l'acostament, el coneixement i el reconeixement.
Durant la inauguració de la Jornada, l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha apel·lat a la necessitat del coneixement per a la convivència i ha valorat positivament la iniciativa.
En finalitzar l'acte inaugural, el president de l'Agrupació Islàmica en el municipi ha fet lliurament al primer edil d'un exemplar en castellà de l'Alcorà, així com el tradicional te marroquí amb menta.
Els assistents han pogut veure una mostra d'artesania típica àrab i han pogut assistir a una presentació, per part d'una mediadora de Creu Roja, de les claus de la cultura romanesa.
Entre altres activitats, la jornada tenia previst un taller de henna i una degustació de te amb dolços de Romania.
Ambdós col·lectius sumats, el romanès i l'àrab, suposen en el municipi el 13% del total de la població, “així que qualsevol activitat que fomente la integració i la divulgació de drets i deures per a tots els ciutadans, vinguen d'on vinguen, és molt positiu” valorava la regidora de Benestar Social en el consistori, María Jesús Albiol.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola