Notícies

;
10 junio 2009

Les obres del suburbà avancen segons allò previst

Segons el cronograma previst, la primera fase del primer projecte de millora del nucli suburbà “compleix objectius i per a la primera setmana de juliol estarà llest” assegurava l'edil d'Urbanisme, Romualdo Forner.
Des del mes d'abril fins al mes actual s'han escomés les obres dels carrers Río i Playa “que per motius tècnics havien de ser les primeres” explicava l'arquitecta municipal i responsable de l'obra, Natalia Tomé. Posteriorment, durant els mesos de juliol, agost i setembre l'obra romandrà parada, com així ho estipula l'ordenança municipal que regeix aquesta àrea, “per a no entorpir la tasca comercial dels establiments de la zona durant l'època estival” assegurava el regidor, així “ja en el mes d'octubre s'emprendran les millores en el carrer Molino i de la plaça Felipe V” amb les quals es finalitzaria la primera actuació en la zona.
Després d'aquesta primera intervenció, serà el torn de l'entorn de carrers que es contemplen en un segon projecte: el carrer Virgen de la Ermitana,  Jaume I, plaça Zaragoza, Prado, Pescadores i travessia de Felipe II.
I està actualment en estudi, per part de l'equip tècnic municipal, el tercer projecte que finalitzaria la renovació del nucli suburbà i que contempla el carrer Ullal de l'Estany, “conjunt de millores que sumades a les de la primera i segona actuació suposarien una inversió total de 3.700.000€ per a la renovació i millora de la nova zona centre de la ciutat” assegurava Forner, “una aposta ferma del grup de govern que Andrés Martínez va liderar i va prometre durant la campanya electoral” completava.

Obra model de modernització, accessibilitat i sostenibilitat

Quant al disseny i els materials seleccionats per a la realització de les obres, la tècnica destacava la importància no només del  vessant estètic, sinó de  la seua faceta funcional en la contribució a l'increment de l'accessibilitat de la zona, la seua modernització i sostenibilitat.
A més, ha  recordat la necessitat de realitzar l'obra “que no es veu”, és a dir, tota la renovació de la xarxa de sanejament, la xarxa de pluvials o la xarxa elèctrica “que eren fonamentals per l'estat en el qual es trobaven actualment i han centrat els esforços de tot l'equip tècnic”.
Amb tot, l'arquitecta municipal ha manifestat “la seua satisfacció pel desenvolupament de les obres i ha augurat excel·lents resultats a la seua finalització”, idea que ha corroborat l'edil manifestant  “la importància de la millora en la seua totalitat que contribuirà a la dinamització econòmica de tot l'entorn  ”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola