Notícies

;
08 junio 2009

Proves per a socorristes

Com cada  any, Peníscola es prepara per a l'obertura de la totalitat dels serveis a les platges. A partir de la pròxima setmana, les cinc casetes de primers auxilis i les vuit  torretes de vigilància instal·lades entre la platja Nord i la Sud del municipi, s'obriran al públic.
L'empresa concessionària del servei, Saepla, ha realitzat aquests últims dies les proves de selecció de personal de salvament en platja, convocatòria que ha dut experimentats nedadors fins a la ciutat, “elevant el nivell competitiu dels candidats” assegurava Antonio Albiol, coordinador de l'empresa concessionària.
Les proves van congregar a la Ciutat a la Mar a més de setanta candidats que han hagut de passar per les proves teòriques i físiques que incloïen resistència, velocitat i natació.
Del total de socorristes, se seleccionaran un total de 27 que prestaran el servei fins al final de l'estiu.
El regidor de Medi Ambient i Platges, Agustín Fresquet, va assistir i va supervisar les proves que van realitzar els candidats, i va assegurar “que en pocs dies, el servei estarà a punt per a prestar-se en la totalitat, concretament a partir del dia 15 d'aquest mes”, data en què les casetas i torres estaran a ple rendiment. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola