Notícies

;
04 junio 2009

Balanç a l'equador de la legislatura

L'equip de govern a Peníscola, capitanejat per Andrés Martínez, en l'equador de la legislatura fa examen de consciència i "amb programa electoral en mà, comprovem que 66 de les 94 propostes electorals estan en marxa". Xifra que "ens omple de satisfacció i demostra que la confiança dels electors té resposta en el treball ben fet, el compromís del nostre grup de govern i els resultats que mostrem avui" assegurava el primer edil.
Durant la compareixença davant la premsa, els regidors de les diferents àrees han revisat els projectes emblema de la legislatura que es troben ja en marxa i sobre la taula: "el centre sociocultural, la reurbanització del nucli suburbà, el nou centre mèdic, l'escola de 0 a 3 anys o la nova piscina municipal", ampliava Romualdo Forner, regidor d'Urbanisme i Nucli Antic.
Forner ha recordat, a més, la difícil situació econòmica que viu el país, "qüestió que ha fet que les diferents administracions engeguem plans per dinamitzar l'economia i afavorir l'ocupació, com el Pla E, el Pla Confiança i, a nivell local, el Pla d'Acció Municipal, el Pla AM".
Amb el joc de sigles, El Pla AM, amb Andrés Martínez al capdavant, "inverteix en el municipi un total de més de dos milions d'euros, cosa que duplica l'import que el govern central aporta amb el pla de Zapatero", muntant que s'està destinant al projecte de recuperació de "les fontetes" i el centre sociocultural. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola