Notícies

;
04 junio 2009

Gran acollida de Peníscola Magic Summer 09 en les xarxes socials

L'estratègia de comunicació en el web 2.0 de Peníscola Magic Summer 09 està obtenint l'èxit desitjat per l'organització. El festival, en la seua posició des de Facebook, compta ja amb més de 400 admiradors en només cinc dies d'existència. Aquesta xifra s'estima que augmentarà en els pròxims dies amb la qual cosa se'n consolidarà la difusió a través de les xarxes socials.
Així mateix, el festival de màgia, bruixeria i esoterisme ha superat fins i tot en admiradors a altres certàmens de temàtica similar i que compten amb més anys de celebració, “la qual cosa ens omple d'alegria i satisfacció pel fet que es tracta d'un festival nou i el seu èxit en part també depén del grau de difusió que se'n puga obtenir entre els potencials visitants per aconseguir que tinguen una bona raó per acostar-se a una ciutat tan màgica com Peníscola”, tal com explicava Sandra Broch, coordinadora de comunicació del festival.
En aquest sentit, també va assenyalar que els usuaris participen “molt activament” en aquesta xarxa social i que “a més ho fan amb comentaris molt positius sobre la programació prevista en el festival”.
La procedència dels admiradors és molt diversa. Internautes de la comarca, de la Comunitat Valenciana, Aragó, Madrid, Andalusia, Navarra i Catalunya. Fora de les nostres fronteres d'adhereixen a la xarxa del festival persones procedents d'Itàlia, Àustria, Minneapolis, França, Puerto Rico, Eslovàquia, Colòmbia, Suïssa.
En els perfils de grup: professionals i aficionats al món de la màgia gent del món del teatre, gent del món de la màgia i il·lusionisme, especialistes en Astronomia, estudiants de la Universitat d'Alacant, Universitat de Castelló i Universitat de Múrcia, entre altres.
Peníscola Magic Summer 09 està present a més, a través del seu propi blog, en la xarxa social de Twitter, en Flickr i en Youtube. Des de la seua pàgina web www.peniscolamagicsummer.com es podrà accedir a aquestes xarxes, així com obtenir tota la informació del festival.
L'organització ha optat per portar a terme una estratègia de comunicació del festival a través del web 2.0 a més dels mitjans tradicionals de publicitat ja que “ens dirigim al públic sense jerarquies, no unidireccionalment, atenent als seus gustos i preferències i donem protagonisme al potencial visitant i turista del festival” va apuntar Susana Orts, una de les coordinadores del festival, a la qual cosa va afegir que “a través d'aquestes eines, aconseguirem trencar la barrera de l'espai, ja que el festival es pot conéixer i seguir des d'Espanya i des de fora de les nostres fronteres, sense cap tipus de cost i es garanteix la major eficàcia i rendibilitat de l'estratègia de comunicació del festival”, .


Per altra banda, s'ha presentat l'anunci publicitari que emetrà TVE des del 6 fins al 23 de juny. Amb una durada de 20”, l'espot destaca la temàtica del festival: Màgia, Bruixeria i Nits sense fi a Peníscola i mostra imatges realment màgiques per a la promoció turística de la ciutat.
“Comencem amb una aposta forta en la primera edició de Peníscola Magic Summer i desitgem que les campanyes en Tv, xarxes socials i premsa i ràdio tinguen una alta repercussió en el foment del moviment turístic a la ciutat”, va assenyalar Rafael Suescun, president del Patronat de Turisme.

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:

Enllaços del festival en la xarxa:

Web Peníscola Magic Summer

Blog Peníscola Magic Summer

Peníscola Magic Summer en Facebook

Peníscola Magic Summer en Twitter

Peníscola Magic Summer en Flickr

Peníscola Magic Summer en You Tube

  Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola