Notícies

;
03 junio 2009

Preparatius per a l'Escola d'Estiu

Un nou any, la Regidoria de Benestar Social programa dins de les activitats anuals l'Escola d'Estiu, "una de les activitats més emblemàtiques i amb més èxit entre els usuaris, ja que dóna resposta a la demanda de moltes famílies que requereixen ocupació per als seus fills durant els mesos de descans escolar" explicava la responsable de l'àrea, M Jesús Albiol.

Per a donar cobertura a les places de monitors per a la present edició, la Junta de Govern Local ha aprovat les bases per a la contractació, bases que estableixen condicions com ser major de 16 anys i estar en poder, com a mínim, d'un dels títols de formació de grau superior d'Integració Social, Animació Sociocultural, Educació Infantil o similars.

En total 9 monitors que desenvoluparan les diferents activitats amb els xiquets i xiquetes que s'inscriguen a la iniciativa que donarà cobertura als mesos de juliol i agost, tal i com és habitual en els últims anys.

Més informació en aquest web:

http://www.peniscola.org/ca/ocupacio-publica/485/borsa-de-treball-monitors-escola-destiu.html Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola