Notícies

;
02 junio 2009

La UP celebra el seu final de curs

Durant el cap de setmana, tant les activitats esportives com les culturals s'han donat cita per acomiadar el curs de la Universitat Popular 2008-09. Un curs l'oferta del qual s'ha concretat en una proposta "variada, per a tots els públics que ha incorporat dues novetats: el curs d'iniciació a la pintura i un curs d'anglés" explicava la regidora de Cultura, Matilde Guzmán.
L'objectiu de la programació enguany ha estat "com any rere any, promoure la participació ciutadana en activitats formatives siga quina siga la seua edat i les seues necessitats o preferències" ampliava Guzmán.
Des de punt de creu fins a aeròbic, passant per classes de poda de bonsai o espanyol per a estrangers, l'oferta de cursos de la Universitat Popular a la Ciutat a la Mar pujava fins a a 22 modalitats.
"Amb una inversió de tot just 50 €, qualsevol veí o veïna de Peníscola ha pogut seguir un dels cursos que oferíem des de la Regidoria, de durada anual i amb professionals acreditats que han assegurat la qualitat de l'ensenyament en cadascuna de les matèries" explicava l'edil.
Un any més, al voltant de vuit-cents alumnes han acudit als diferents cursos de la Universitat Popular.

L'Ajuntament de Peníscola ha destinat per a aquesta acció de promoció de la formació continuada al voltant de 100.000 €, "quantitat que vam revisar any rere any per a assegurar la continuïtat i el compromís per l'ensenyament en tots els àmbits demandats" explicava Guzmán. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola