Notícies

;
02 junio 2009

La Setmana Esportiva, "tot un èxit"

La Setmana Esportiva ha finalitzat amb gran èxit de participació, al voltant de 1.000 esportistes ha practicat tot tipus d'esports "fent de Peníscola una gran pista de jocs" assegurava l'edil de l'àrea, Jesús Ayza. El cap de setmana passat, tancava la segona edició del certamen amb esports en diferents punts de la ciutat a diferents hores: bàsquet 4 x 4 en la recentment inaugurada Pista de la Plaça Constitució, concurs de pesca infantil, quadrangular de futbol (Peníscola, Benicarló, Castelló i Barcelona), clausura de la Universitat Popular, handbol platja, tir al plat, final futbol sala i, com a colofó, diumenge, la Volta a peu de 26 km amb més de 160 participants.

"La col·laboració dels centres docents ha estat total, amb una alta implicació del professorat, la direcció i l'alumnat" qüestió que l'edil ha agraït durant la seua valoració.

"Sens dubte, un dels èxits del Consell d'Esports ha estat la coordinació i organització conjunta d'aquesta Setmana Esportiva" explicava Ayza, qui ha ampliat la informació, assegurant que "les noves activitats d'enguany, com el piragüisme o el foment de l'esport adaptat a persones amb mobilitat reduïda, el pròxim any seran repetides i multiplicades". Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola