Notícies

;
30 mayo 2009

Peníscola consolida la seua posició de municipi turístic familiar

En el marc de la jornada de treball sobre destinacions turístiques familiars programada en el CDT de València, la nau capitana del sector en la província de Castelló va compartir amb la resta de municipis assistents, les accions empreses per a enfortir el seu posicionament com a municipi turístic familiar.
Els objectius de la jornada eren compartir experiències en accions i projectes portats a terme per a potenciar el turisme familiar, conéixer millor els productes i serveis que ofereix cada municipi i plantejar accions conjuntes per a la promoció i comercialització del Turisme Familiar així com les possibles accions formatives i línies de treball a seguir.
Peníscola ha estat representada per la gerent del Patronat Municipal de Turisme, Beatriz Rosa, qui ha realitzat una descripció dels equipaments, activitats d'animació i serveis turístics adequats per al gaudi de les famílies que ofereix la destinació. Destacant entre elles la celebració del Peníscola Magic Summer, un festival que inclou en la seua programació del 19 al 28 de juny el Petit Màgic, dirigit als més menuts.
La jornada va comptar amb la presència de la Sra. Isabel Palafox, cap de l'Àrea de Producte de l'AVT, que ha informat d'una línia específica d'ajudes per al sector privat per a potenciar l'adaptació dels equipaments i serveis turístics a aquest segment de mercat, “una acció molt positiva que contribuirà a l'especialització d'hotels i altres establiments en aquest segment ” valorava Beatriz Rosa.
La jornada va ser clausurada per la secretària autonòmica de Turisme de la Generalitat, Sra. Victoria Palau.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola