Notícies

;
29 mayo 2009

L'avinguda de Pigmalón "gairebé a punt"

Després de l'inici d'obra el mes de novembre de l'any passat, durant aquest mes de maig s'estan ultimant els detalls per a la recepció de l'obra finalitzada.
Per a la supervisió d'aquests últims treballs, l'arquitecte municipal, Ramón Mallasén, ha acompanyat l'alcalde del municipi, Andrés Martínez, a fi de comprovar l'estat i avançament dels últims detalls.
Després de la visita, el tècnic municipal assegura que l'obra “està a punt de finalitzar”, a falta rematar els últims detalls com la tanca dels petits miradors.
L'avinguda de Pigmalión, que discorre al costat de les edificacions de la urbanització Llandells, “ha millorat substancialment i acostarà la zona verda de l'aiguamoll als habitatges i a tots aquells vianants que passegen per l'avinguda” assegurava Martínez.
L'obra que ha consistit en l'eliminació de la tanca de fusta existent per un banc corregut de pedra i una nova vorera, “contribueix a la millora estètica i funcional de la infraestructura, a més de facilitar la neteja de l'aiguamoll i del riu, àmbit en què la millora també és molt notòria ja que només fa falta acostar-se per a comprovar que on abans hi havia canyes, ara es veu clarament l'aigua” afegia el primer edil.
Durant enguany, les inversions dels Plans Provincials d'Obres i Serveis, segueixen en la mateixa línia, “contribuint a la millora i adequació de la zona de Llandells, gràcies a la inclusió de 28 contenidors soterrats d'escombraries que, per capacitat, suposen 74 contenidors verds dels quals estem habituats a veure en els carrers de qualsevol municipi” comentava Martínez
La suma d'ambdues inversiones és de 580.000 €, participades per la Diputació de Castelló i assumides en la seua majoria pel mateix Ajuntament. “Un esforç importantíssim perquè la zona de Llandells i la contigua del suburbà, amb les seues obres respectives, ja en marxa, contribuesquen a la millora de l'entorn global del nou centre del muncipi” assegurava Martínez”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola