Notícies

;
29 mayo 2009

La obra del sociocultural avança

Després de l'inici de les obres del nou centre sociocultural, l'alcalde, Andrés Martínez, ha visitat els avanços de l'obra.
Acompanyat pel cap d'obra, al peu de la mateixa, el primer edil ha pogut comprovar els avanços de la construcció i s'ha interessat per l'accessibilitat i funcionalitat del que serà el futur edifici. In situ, l'alcalde ha pogut comprovar que l'accés al centre preveu una rampa i facilitat de moviments en el seu interior, actuacions “que garanteixen el fàcil accés per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda” assegurava l'alcalde, “la qual cosa contribueix que el nou centre siga un edifici totalment modern i per a tots”
“Si les diferents tasques se succeeixen com procedeix, en poques setmanes les alçades de l'edifici estaran completades i el centre ja estarà  en peu” confirmava el cap d'obra a l'alcalde durant la visita. D'aquesta manera, es confirma la possibilitat de rebre l'obra el pròxim mes d'octubre, tal com estava previst en el calendari d'execució de la construcció.
El nou edifici comptarà amb tres plantes i àtic on s'albergarà un espai social per a la celebració de festivals i altres activitats públiques, la biblioteca municipal i sales d'exposicions. La inversió en aquesta nova infraestructura, és la inversió central del pressupost per al present exercici, i suma un total d'1.314.119,60 €, “una inversió important que oferirà als ciutadans de Peníscola un espai útil i obert a l'ús i gaudi de tots” assegurava Martínez Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola