Notícies

;
29 mayo 2009

La nit dels mags

L'organització de Peníscola Magic Summer 09 ha presentat avui en roda de premsa la gala “La Nit dels Mags” un dels actes clau del festival que se celebrarà a la ciutat del 19 al 23 de juny.

El gran espectacle de màgia programat per al dissabte, 20 de juny, ha estat exposat pel mag Perete, qui va avançar alguns sorprenents trucs de màgia davant la premsa en el passeig marítim de Peníscola, espai que ocuparà l'espectacle en el mateix festival peníscolà.

La gala immersa en la temàtica del certamen Màgia, Bruixeria i Nits sense fi, consistirà en una espectacular posada en escena d'il·lusionisme, màgia teatral, manipulació amb màgia i animals i màgia còmica.

En l'espectacle intervindran “grans mags i prestidigitadors reconeguts amb premis nacionals i internacionals”, segons va apuntar el Mag Perete, que serà el conductor de la gala del pròxim dia 20 de juny.

El cartell el conformen Jandro, Premi Nacional de Màgia Còmica, estrella habitual del programa El Hormiguero i col·laborador de Nada por aquí, ambdós formats de cadena Cuatro; Arkadio, premiat amb la bagett d'or en el Magic Stars de Montecarlo i Premi Nacional de Manipulació; Màgic Andreu, medalla d'or al Mèrit Màgic; Mag Magú, Premi Mundial de Màgia, i Perete, Premi Nacional de Màgia de Prop i internacionalment premiat amb  la medalla al mèrit a Londres.

Per altra banda, s'ha presentat la programació per a aquesta primera edició de Peníscola Magic Summer 09 que s'inaugurarà el divendres 19 de juny, en el passeig marítim amb “el desembarcament de fantasmes, bruixotes i éssers d'un altre món que es quedaran a Peníscola durant els cinc dies que dura el festival”, segons van apuntar les coordinadores de l'organització del festival Sandra Broch i Susana Orts.

Des del dissabte 20 al dimarts 23 se succeirà una programació tan divertida com màgica, embruixada i sorprenent: fantasmes i esperits habitaran el castell del Papa Lluna, els més menuts gaudiran totes les vesprades des de les 17 fins a les 21 hores de tallers de màgia, màscares i maquillatge, teatrets sobre dracs màgics, bruixotes i encanteris i parcs infantils.

Tots els visitants podran pujar al tren màgic que els guiarà pels racons més bells de Peníscola. En el seu camí a peu pel nucli antic es trobaran amb un gran elenc de bruixotes que prediran el seu futur a través del pèndol i les cartes i que els descobriran els secrets de l'astrologia.

Per altra banda, els “Mags Errants” seran els encarregats de delectar el públic amb excel·lents trucs i màgia de prop en la Platja Sud, Platja Nord i centre de la ciutat.




L'Observatori d'Estrelles o trobada dels telescopis és una altra de les activitats previstes i amb la col·laboració de la Societat Astronòmica de Castelló tindrà lloc el diumenge 21 i el dilluns 22 d'11 a 01.00 hores.

Peníscola Magic Summer també comptarà amb la intervenció d'especialistes en fenòmens paranormals, mites i llegendes i hipnòlegs, que exposaran els seus coneixements a través de dos cicles de conferències programats per al dilluns 22 i dimarts 23 de juny en el saló gòtic del castell.

Entre moltes altres activitats i com a colofó final, la nit de Sant Joan se celebrarà amb l'espectacle de foc i so “Foc de Cultures” pensat expressament per al festival. L'escenificació tindrà lloc a la Platja Nord i recrearà el vincle de l'home amb el foc al llarg de la història a càrrec de la companyia teatral Els Visitants.

El festival, en paraules del president del patronat, Rafael Suescun, “arranca amb moltes forces i sobretot amb molta il·lusió per a consolidar Peníscola com una destinació màgica favorita per a visitants i turistes amb el començament de l'etapa estival”.



Nou web i xarxes socials

Peníscola Magic Summer informarà de la programació i de totes les seues novetats  a través de la pàgina web www.peniscolamagicsummer.com disponible en castellà, valencià i anglès.

A més, el festival es promocionarà i difondrà en gran manera en les xarxes socials més conegudes: Facebook i Twitter, i estarà present en Youtube i en Flickr. “Una iniciativa atractiva i interessant per al festival en una etapa en la qual les xarxes socials arriben a un gran poder en la promoció i comunicació d'un esdeveniment com aquest”, segons ha assenyalat la gerent del Patronat, Beatriz Rosa.

  Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola