Notícies

;
26 mayo 2009

Peníscola acull l'Eurosite 2009

Peníscola és l'amfitriona de la vintena edició de la trobada Eurosite, un fòrum que reuneix gestors d'espais protegits i representants d'entitats privades dedicades a la conservació de la naturalesa. Eurosite, al llarg de dues dècades d'existència, compta amb quasi un centenar de tècnics procedents de 27 països que estaran en el nostre municipi fins a divendres que ve, dia 29.

L'acte d'inauguració es va celebrar en el saló gòtic del castell. L'alcalde, Andrés Martínez, va destacar que la localitat "és un referent en la preservació del medi ambient, amb les 12.000 hectàrees del parc natural de la Serra d´Irta; així com les 100 hectàrees protegides de la zona humida". Martínez també va explicar que el seu municipi té el major nombre de certificats ISO d'Espanya, sumant els de la platja Nord i les seues cales, un total de 32.

La secretària autonòmica de Medi Ambient, Mª Ángeles Ureña, va destacar "la riquesa extraordinària de la Comunitat Valenciana", i va explicar als assistents que el 31% del territori valencià està protegit, amb un centenar d'espais reconeguts per diverses administracions i que es preveu que el 40% del terreny autonòmic siga preservat.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola