Notícies

;
25 mayo 2009

Problemes amb la xarxa de telefonia impossibiliten el normal funcionament de l'Administració

Amb motiu de l'ampliació dels serveis telemàtics, l'Ajuntament de Peníscola sol·licitava dijous passat l'ampliació de l'ample de banda de la seua línia ADSL a Telefònica, l'empresa proveïdora del servei.
Des de la mercantil es va assegurar als tècnics de la adminitració local el canvi automàtic del servei, i com no va resultar així, l'administració s'ha posat en contacte amb Telefònica en reiterades ocasions amb l'objectiu de restablir la connexió, objectiu que encar avui no ha pogut complir-se.
A conseqüència de l'incompliment de les obligacions contretes, per part del proveïdor, l'Ajuntament ha estat inoperatiu en tots aquells àmbits en els quals el servei de connexió a la xarxa és indispensable, com el funcionament de la Unitat Mòbil de Gestió, entre uns altres.
Per tot això, “voldríem demanar disculpes a tots aquells ciutadans que no han pogut tramitar les seues peticions a través dels instruments que habitualment l'administració posa a la seua disposició” a més de “traslladar la nostra més enèrgica queixa a Telefònica per la fallada en el proveïment de la línia” assegurava l'edil responsable de l'àrea en l'Ajuntament, Jesús Ayza.
Per la seua banda, el departament de modernització, ha contractat tècnics externs a través d'una consultora professional per a solucionar el problema “que Telefònica encara no ha aconseguit solucionar” assegurava el responsable del departament, Juan José Martínez.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola