Notícies

;
25 mayo 2009

Peníscola mostra els seus atractius per covéncer al públic de creuer

El Patronato Municipal de Turisme de Peníscola en coordinació amb l'autoritat portuària de Castelló, ha organitzat la recepció i visita guiada pel municipi per al representant de Princess Cruises, la naviera interessada a fer escala en Port Castelló el pròxim any.
Bruce Krumrine, vicepresident de la companya nord-americana, arribava a Peníscola aquest cap de setmana, on l'esperava una delegació del govern municipal, encapçalada per l'alcalde,  Andrés Martínez, i acompanyada pels responsables del departament comercial de Port Castelló.

Tot apunta que el pròxim 2010 els viatgers del Princess Cruises arribaran al la nostra província a través de la capital, “per la qual cosa necessitaran un interessant programa d'excursions per les zones d'interés de la nostra província, on Peníscola juga un paper fonamental” explicava Beatriz Rosa, gerent del Patronat, qui va assistir també a la recepció i la visita amb què “s'espera convéncer a la naviera que la província de Castelló és una opció excel·lent”.

Després de la visitat al castell que corona la fortificació de la ciutadella, la comitiva va recórrer els encants de la ciutat emmurallada a través dels carrerons empedrats, on el guia de la visita va mostrar cadascun  dels recursos turístics de la ciutat al seu invitat.
Krumrine va tenir també l'oportunitat de conéixer la història del papa Luna, controvertit pontífex que va despertar la curiositat de l'executiu, així com la gastronomia típica de la ciutat costanera, on van destacar els productes típicament mediterranis a més de la cuina marinera de què fa gala la Ciutat a la Mar.

Si es concreta l'acord amb Princess Cruises, Peníscola es presentaria com una interessant opció per als viatgers de creuer arribats al port de Castelló, la qual cosa suposaria per a l'economia local “una oportunitat interessantíssima per a la desestacionalització de la destinació, a més de la dinamització de l'oferta complementària" tal i com valorava Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de Turisme.

A més de Peníscola, Port Castelló, ha previst la visita a altres municipis turístics de la província, com Morella, amb l'objectiu que el prescriptor desplaçat per la companyia s'enduga de Castelló la millor imatge de conjunt i el convenciment que els clients dels seus creuers quedaran satisfets amb l'oferta de la província.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola