Notícies

;
14 mayo 2009

La joventut aposta pel voluntariat

Creu Roja, amb dues dècades de presència en el municipi castellonenc, ha presentat avui el seu primer grup de Joventut.
Integrat per una desena de joves d'entre vint i trenta anys, pretén instaurar la cultura del voluntariat entre els joves de Peníscola i complementar l'acció del col·lectiu de Creu Roja en la ciutat.
Amb activitats de conscienciació social i formació en valors arrancarà l'activitat d'aquest nou grup. Concretament, explicava Ivan Ellenbogen, un dels voluntaris, estan programant una primera activitat a la platja de Peníscola en forma de gincana en la qual els més menuts podran trobar les claus del reciclatge i de l'alimentació saludable, "una iniciativa a més de divertida formativa i amb un objectiu clar de conscienciació dels més menuts" assegurava Isabel Calatayud, presidenta de Creu Roja en el municipi.
En aquesta línia, l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha manifestat la seua satisfacció per la iniciativa solidària.
A l'acte de presentació han assistit diversos membres de la Joventut de Creu Roja, així com els respresentants polítics de la ciutat, a més de l'alcalde, María Jesús, regidora de Benestar Social, i Matilde Guzmán, regidora de Cultura, han donat suport l'acte.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola