Notícies

;
06 mayo 2009

Una Ruta per a donar a conéixer la figura del papa Luna

Després de la iniciativa d'unir esport i patrimoni en la Ruta Cicloturística del Papa Luna, els municipis que integren la senda vital del pontífex s'han reunit per ampliar el projecte i convertir la ruta ciclista en una proposta per a turistes interessats en la cultura, el patrimoni, la gastronomia i el medi ambient.

Amb l'objectiu de fer promoció de les localitats integrants de la ruta a través del coneixement del llegat del papa Benet XIII, els tècnics municipals amb la col·laboració de la Unió Ciclista Saragossana, impulsora del projete, estan confeccionant un programa de visites al llarg de la ruta que permeta a tots els visitants conéixer la figura i vida del controvertit pontífex.

Ruta del Papa Luna Comunitat d'Aragó-Comunitat Valenciana, com se denominaria la nova senda, té un precedent a Espanya amb el conegut Camí de Santiago, vinculat a la vida i miracles del apòstol. D'aquesta manera, la nova ruta que es proposa entre els municipis de Illueca, Casp, Morella i Peníscola proposaria als seus visitants el seguiment d'una senda i l'entrada a una sèrie d'establiments i posades on segellar el document de participació que serà el testimoni del pas del caminant pel municipi en qüestió.

La inciativa, consensuada pels responsables polítics de cada municipi, està en mans dels tècnics que hauran de donar forma a aquest projecte. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola