Notícies

;
30 abril 2009

Esport i devoció a Sant Antoni

Aquest cap de setmana es van citar a l'ermita de Sant Antoni el grup d'integrants del Club de Bàsquet Peníscola amb l'objectiu de celebrar un dia en el camp.
Els aficionats a aquest esport a la Ciutat de la Mar gaudeixen de les instal·lacions del pavelló poliesportiu municipal i de diverses zones habilitades per a la pràctica de l'esport amateur, com la recentment adequada zona poliesportiva del Blason.
No obstant això, la vocació esportiva d'aquest grup va més enllà de la pràctica del bàsquet en la lliga o en la competició de 3x3.
Amb certa periodicitat el col·lectiu de joves esportistes organitza eixides o excursions per a gaudir de la naturalesa i d'un dia de germanor. Amb aquest objectiu s'han donat cita en la zona de l'ermita de Sant Antoni, recentment rehabilitada i que, constantment, protagonitza millores en el seu entorn.
Una tradicional torrada i els interminables passejos per la serra d'Irta van confeccionar l'agenda del dia que el Club Basquet Peníscola va celebrar amb els seus membres, els participants en l'escola de básquet i els representants polítics de la ciutat, perquè Jesús Ayza, l'edil d'esports es va desplaçar juntament amb l'alcalde Andrés Martínez, per acompanyar el grup de jugadors de bàsquet en aquest dia d'esplai. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola