Notícies

;
29 abril 2009

Peníscola "planta" la seua falla

La Falla del municipi turístic castellonenc ja està en peu. Durant tot el dia s'ha procedit a la col·locació minuciosa de cadascun dels ninots que conformen la totalitat de la falla, enguany, dedicada als àngels i el món eclesiàstic, titulada “De Peníscola al cel”, on no falta la figura del Papa Luna, relacionat amb la temàtica de la falla i tan important per a l'esdevenir històric del municipi.
Quant a la falla infantil, titulada “Fantasia de primavera”, mostra els elements relacionats amb l'estació dels sentiments en què se celebra la festa de sant Josep a la Ciutat a la Mar.
Paco López, el cèlebre i premiat artista faller valencià, ha sigut l'artífex d'ambdós monuments que faran les delícies de peniscolans i visitants durant els dies del pròxim pont del primer de maig perquè les previsions d'ocupació a Peníscola són molt optimistes.
La programació d'actes se succeïx al llarg de tot el cap de setmana, des del dia de les paelles, divendres, fins la cremà del diumenge, passant per la tradicional ofrena floral a la Mare de Déu de l'Ermitana dissabte a mitja vesprada.

Alicia Clemente , fallera major i Rocío González, fallera major infantil, juntament amb la resta de càrrecs de 2009 seran els amfitrions d'honor de la festa. 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola