Notícies

;
16 abril 2009

Sant Antoni es prepara per al romiatge

Durant els dies previs a la festa, l'Ajuntament de Peníscola "es desviu per finalitzar totes les tasques d'adequació del camí cap a l'ermita" afirmava l'edil d'Obres i Serveis, Agustín Fresquet, qui ha anat a revisar de primera mà aquest mateix matí l'estat dels treballs.
La maquinària ha estat treballant en el terra i, "en les pròximes hores una cuba d'aigua i el corró acabaran d'adequar el camí per al pas dels pelegrins i vehicles que acudiran a l'ermita diumenge" assegurava l'edil.
Durant la visita i revisió dels treballs d'adequació l'ha acompanyat l'alcalde del municipi, Andrés Martínez, que ha conversat amb els treballadors de l'empresa local contractada per a la col·locació de 500 metres de tanca de fusta, per a assegurar-se que la tanca estaria acabada per al diumenge.
La tanca, que continua amb la part que es va col·locar l'any anterior, "facilita l'accés en el tram final del camí cap a l'ermita i el dota de més seguretat" assegurava el primer edil, que ha manifestat també la seua alegria per poder disposar d'aquest nou equipament en un "lloc tan emblemàtic per als peniscolans".
Però la novetat enguany està en una nova creu que s'ha col·locat avui enfront de la portalada d'entrada a l'ermita. Aquesta, encàrrec de l'Associació pro-restauració de l'ermita de Sant Antoni, ha estat realitzada per Tallers Serrat, de Peníscola, que ha donat la creu de ferro per a l'ermita, detall que el president de l'entitat, Eliseo Castell, ha lloat i agraït durant la col·locació aquest matí.
Tot llest, doncs per al romiatge més emotiu per als peniscolans i peniscolanes que retran, un any més, tribut al seu estimat sant Antoni.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola