Notícies

;
06 abril 2009

Primer exercici de la convocatòria per a la cobertura de cinc places de Policia Local

Durant el matí d'avui, en el Palau de Congressos de la ciutat, 91 candidats s'han presentat a la primera fase d'aquesta convocatòria per a la cobertura de cinc places en propietat de la Policia Local de Peníscola.
Aquesta primera fase ha consistit en dos exercicis eliminatoris: la mesura i la prova psicotècnica.
"Esperem haver finalitzat el procés de selecció per a abans de l'estiu, si els terminis ho permeten" comunicava l'edil de Governació i Policia Local en el consistori, Jesús Ayza.
Després de la prova d'avui, els aspirants que la superen, s'enfrontaran a les proves d'aptitud física i al desenvolupament del temari, entre altres exercicis, i probablement abans de l'estiu la plantilla de la Policia Local del municipi dispose de cinc nous policies amb plaça en propietat.
La resta de candidats que superen les proves configuraran una borsa de treball "d'on podrem contractar els setze policies interins pressupostats per a ampliar el dispositiu policial durant els mesos d'estiu" comentava l'edil.
La condició de municipi turístic de la ciutat "condiciona la seua plantilla policial, ja que hem d'incrementar-la durant els mesos de major concurrència" assegurava; "precisament aquests pròxims dies de Setmana Santa els agents del municipi oferiran un total de 600 hores més de servei que durant una altra setmana convencional" explicava Ayza, "amb l'objectiu d'incrementar la presència policial i preservar la seguretat dels ciutadans i de qui ens visiten durant els períodes vacacionals" concloïa. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola