Notícies

;
01 abril 2009

El Baix Maestrat apuesta por la promoción de los deportes náuticos

Els dos municipis que ja han rubricat el conveni per a l'Estació Nàutica Benicarló-Peníscola i que han presentat candidatura conjunta a l'obtenció d'un Pla de Competitivitat per a potenciar el turisme nàutic, a partir d'avui tindran una nova estratègia comuna.
Des d'aquest estiu ambdós municipis promouran, de la mà de la Conselleria d'Educació i Cultura, l'esport nàutic entre els més menuts.
La Ciutat a la Mar compta ja fa uns anys de la infraestructura de l'Escola de la Mar i  Benicarló que compta amb una escola municipal, uniran sinergies i optimitzaran recursos perquè ambdós municipis oferisquen el servei als més menuts.
Així ho ha confirmat el director general d'Esports de la Comunitat Valenciana, Mateo Castellà, que s'ha desplaçat fins a Peníscola juntament amb el secretari tècnic, José Miguel Sánchez, per a confirmar als responsables municipals que l'Escola de la Mar de Peníscola seguirà en funcionament aquest estiu optimitzant els seus recursos.
Jesús Ayza, edil d'Esports en el consistori peniscolà ha mostrat la seua "satisfacció per mantenir el servei en el municipi" i ha manifestat la "importància també d'oferir aquests serveis en el municipi veí pel que açò comporta a nivell comarcal, ja que el Baix Maestrat està apostant conjuntament pel producte nàutic".
La inversió de l'administració autonòmica en aquest línia i "sobretot la seua aposta perquè les generacions esdevenidores valoren i coneguen les possibilitats que ofereix el nostre patimoni natural a nivell esportiu i d'oci, com lal mar, és fonamental per al creixement del producte nàutic i la seua promoció futura" assegurava el primer edil, Andrés Martínez que reiterava el seu agraïment als responsables del govern de la Generalitat per l'esforç que estan realitzant en aquesta línia.
Peníscola i Benicarló treballen conjuntament en aquest sentit "resultant exemple de cooperació i coordinació" explicava Martínez, qui a més valorava aquesta col·laboració com a  "indispensable per a aconseguir tenir  ports esportius en el futur, en ambdós municipis amb un coneixement del mitjà i de l'esport nàutic per part dels més menuts". Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola