Notícies

;
04 marzo 2009

Peníscola amplia el nombre de nínxols del cementeri

La Regidoria d'Obres i Serveis, com ja contemplava en la previsió de despeses per al pressupost d'enguany, ha iniciat aquesta setmana les obres d'ampliació i millora del cementeri municipal.
Les obres augmentaran i igualaran a quatre les alçades del les fileres de nínxols per a instal·lar fins a vuitanta nínxols més.
“Les obres se feien necessàries i l'Ajuntament ha apostat per la contractació d'empreses locals per a pal·liar, d'alguna manera, la crisi que està sofrint els sector” assegurava l'edil d'Urbanisme, Romualdo Forner.
El pressupost total puja a 80.000€, que es repartiran entre les diferents empreses adjudicatàries de l'obra “que es desenvoluparà per fases” explicava.
En aquesta primera fase es construeixen una vintena de nous nínxols, xifra "que s'ampliarà fins als vuitanta previstos”.
El cementeri de Peníscola disposa, en aquest moment, de 1.689 nichos, xifra que a finals d'any s'incrementarà en els vuitanta nous que s'hi construiran “a compte de la partida pressupostada per a aquest efecte” recordava l'edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola