Notícies

;
20 febrero 2009

Turisme aposta per la promoció directa

Ultimar detalls és el que falta per a tenir-ho tot preparat davant la cita en el saló de turisme de Toulouse on, per primera vegada, Peníscola prendrà el pols al turista que demanda informació sobre destinacions en aqueixa ciutat.
Entre els dies 27 de febrer i 1 de març, l'assistència d'informadors turístics de la Ciutat a la Mar en l'esmentat saló, garantirà la promoció de la seua oferta entre els interessats en la costa mediterrània.
“Assistir a aquest tipus de salons, on es publicita la nostra oferta directament davant el que pot ser el client final, és molt positiu” assegura el president del Patronat, Rafael Suescun, “per la quantitat de dubtes que podem resoldre en origen i la informació que podem facilitar-los per a l'arribada i la planificació de les seues vacances”.
Però no és aquesta l'única cita en les pròximes setmanes, el Patronat té previst assistir a Rússia, a la seua cita anual a Moscou durant el mes de març, per a “afermar les relacions estratègiques amb el país eslau i consolidar els contactes amb TTOO que ja treballen amb la nostra destinació” assegurava.

Aposta per la inversió publicitària
El treball intens a nivell internacional “per la recerca de nous mercats emissors i per la consolidació de públics ja coneguts”, es complementa aquest primer trimestre de l'any amb l'aposta per una campanya publicitària a nivell nacional.
“En temps de crisi, la inversió en publicitat es fa necessària per a projectar la nostra destinació i diferenciar-la de la resta de competidors” explicava l'edil.
Per això, el Patronat ha decidit portar a terme una campanya televisiva de caràcter nacional, amb l'objectiu d'arribar “a cada racó del país amb la nostra oferta i seguir motivant, amb els nostres atractius, les reserves durant la Setmana Santa en la nostra població”, assegurava.
L'època de vaques flaques deixava el passat any xifres encoratjadores, ja que la destinació “no va patir greus reculades en les reserves durant la temporada estival”, no obstant això, “enguany hem d'invertir la situació i tornar els nombres positius i incrementar les xifres per al sector” explicava.
Per tot, el Patronat està elaborant un espot promocional que estarà llest en pocs dies i farà arribar Peníscola, a través de les pantalles de televisor, a milers de llars.
“Està previst presentar la creativitat de l'espot a Peníscola en les pròximes setmanes, per a posteriorment emetre'l durant les dates que els espanyols decideixen la seua destinació de vacances per a Pasqua” comentava.
La campanya pretén ser “un complement a la resta d'iniciatives” i respon a la demanda empresarial d'emprendre accions més agressives en la recerca de futurs turistes.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola