Notícies

;
13 febrero 2009

La Ludoteca municipal inaugura el Carnaval

La Ludoteca municipal ha inaugurat avui, amb la celebració de la festa de disfresses, el Carnaval a la Ciutat a la Mar.
La trentena de xiquets i xiquetes que assisteixen assíduament a aquest servei municipal s'han posat la disfressa de peixet per a iniciar l'agenda d'activitats de la festa en el municipi.
Durant les dues últimes setmanes han acabat els detalls del vestit, emulant les escates del peix amb papers de color blau i plata.
Els menuts han col·laborat en l'elaboració de les disfresses i han estat preparant-se per a la gran cita davant els papàs i mamàs.
Com és tradicional, el dia del Carnaval, la Ludoteca obri les seues portes als familiars dels menuts per a així mostrar el treball que fan amb ells dia després de dia i compartir un dia de diversió i color.
Amb aquesta activitat, el municipi rep la festa que s'allargarà durant tot el cap de setmana, amb revetlles populars i desfilades de comparses.
El cap de setmana s'acabarà amb el soterrament de la sardina on, segur que els més menuts també tindran un paper destacat.
“Arrelar les tradicions i les festes del poble en els més menuts és fonamental perquè aquests les perpetuen i gaudisquen com els que més”, assegurava l'alcalde, Andrés Martínez, que ha volgut acompanyar també els més menuts en la celebració de la festa, i augura una alta participació en la resta d'activitats del cap de setmana que, com era previsible, s'albergaran en la carpa de festes situada en la plaça de Santa María, després de l'enderrocament del casal municipal per a donar pas el nou edifici sociocultural. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola