Notícies

;
10 febrero 2009

Peníscola, referent de modernització

Després d'engegar, l'any passat, la primera Unitat Mòbil de Gestió de la Comunitat Valenciana, l'àrea de Modernització de l'Ajuntament de Peníscola s'ha convertit en referent de gestió de la innovació i les noves tecnologies.
Aquesta mateixa setmana, dos regidors de l'Ajuntament d'Orpesa s'han acostat a la Ciutat a la Mar per a conéixer els detalls de l'àrea, els seus projectes i el funcionament de la unitat mòbil.
Durant la seua visita, Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, va explicar els objectius i funcions del servei als edils, i el regidor responsable de l'àrea, Jesús Ayza, va comentar els detalls del projecte.
Acompanyats pel cap de l'àrea, el grup de polítics va poder comprovar les possibilitats i potencialitat d'aquest vehicle d'atenció ciutadana, el tipus de tràmits que pot portar a terme i “la quantitat de problemes que pot solucionar a qualsevol ciutadà que s'acoste a la unitat mòbil a la recerca d'ajuda” explicava Ayza.
Qüestions des de l'organigrama de l'àrea, funcionament i futurs projectes, van ser algunes de les qüestions que van interessar als edils visitants qui “van mostrar el seu interés i satisfacció per la informació rebuda” assegurava el primer edil.
Peníscola, administració local pionera en l'engegada de projectes com l'Ajuntament prop del ciutadà en les seues diferents etapes, “continua apostant per l'acostament de l'administració a la ciutadania i per l'administració sense papers” assegurava l'alcalde, “perquè facilitar els tràmits i alleugerir el pes, de vegades excessiu, de la burocràcia és fonamental perquè l'administració siga veritablement un servei per als ciutadans” ampliava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola