Notícies

;
28 enero 2009

Peníscola aposta per la internacionalització i les noves tecnologies

Peníscola ha inaugurat el seu nou estand en la vint-i-novena edició de la Fira Internacional de Turisme, Fitur, a Madrid. Després de mesos de treball, Peníscola es mostra a professionals i públic final en la fira, per xifres, més important del sector en el món.
El nou estand, amb 70m2 de superfície, destaca la diversitat d'oferta de la qual disposa el municipi castellonenc a través de la imatge. Tres fotografies de 2x2m, presideixen l'estand, la platja Nord, una vista aèria del nucli antic i el Palau de Congressos projecten la diversitat de l'oferta de la Ciutat en la Mar.
Diverses fotografies més complementen l'oferta visual amb la finalitat de promocionar la gastronomia típica, el turisme de naturalesa, el patrimoni i el turisme cultural.
Un mosaic de colors que contribueixen a projectar la imatge de Peníscola com a destinació completa, “amb oferta per a tots els gustos, turisme congressual i de negocis, turisme cultural, turisme esportiu, turisme de salut i el tradicional turisme de sol i platja” explicava el president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun.

La tecnologia i els nous canals de comunicació com a estratègia
Durant els últims anys, el Patronat ha fet un esforç d'inversió en l'aplicació de les noves tecnologies a les estratègies de promoció. La nova pàgina web del Patronat incorpora tota la informació turística per a visitants i professionals i s'han activat canals especialitzats en portals com youtube on els navegants poden veure, a través de les imatges, l'oferta turística del municipi.
L'última novetat és la possibilitat de descarregar en el mòbil, via bluetooth, la guia de serveis del municipi engegada aquest passat estiu.
Per a la cita a Madrid, la descàrrega s'ha actualitzat amb l'oferta d'allotjament, restauració i atractius turístics de Peníscola i tots els visitants que passen per l'estand podran descarregar-se en el mòbil tota la informació disponible de la guia.

Cites ineludibles
Després de la inauguració, l'agenda del primer dia està completa. S'han mantingut reunions amb les oficines espanyoles de turisme a l'estranger, per a conèixer la demanda del turista internacional, concretament amb Holanda i Regne Unit i hi ha programats contactes al llarg de tot el dia amb diversos operadors turístics de mercats emergents on es presentarà Peníscola com una destinació completa, experimentada i capaç de complir amb les seues expectatives.
Durant la vesprada, Beatriz Rosa, gerent del Patronat Municipal de Turisme, portarà a terme una ponència sobre els "Nous reptes del turisme familiar de naturalesa a la Comunitat Valenciana i Espanya", en una cita amb associacions, professionals i premsa especialitzada, on exposarà l'experiència de Peníscola amb aquest perfil de turista que suposa més del 50% de les arribades al municipi.
L'agenda per a la nit marca una cita importantíssima en l'agenda del municipi en aquesta fira de Madrid, la Nit Q, on l'Institut de Qualitat Turística Espanyol atorgarà a la Platja Nord de Peníscola el diploma que acredita la seua certificació en qualitat, “un reconeixement més a l'aposta, que l'Ajuntament i Patronat de Turisme juntament amb els empresaris locals, fan per la gestió de qualitat”, assegurava Suescun.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola