Notícies

;
24 enero 2009

Peníscola es promociona a França

Durant aquest cap de setmana, el Patronat Municipal de Turisme ja calfa motors abans de la cita a Madrid per a Fitur 09, amb l'assistència al Salon des Vacances Thomas Cook a la regió de Valence a França.

Es tracta d'un saló internacional amb una oferta d'aproximadament 40 expositors de diferents països, regions i col·laboradors de Thomas Cook com Rússia, Tunis, Turquia, República Dominicana, Espanya o França.
 
Durant el Saló, el Patronat Municipal de Turisme de Peníscola està realitzant contactes amb els representants de Thomas Cook en el país gal, un dels operadors turístics més importants d'Europa.

El turista francés representa al voltant del 70% del turista internacional que visita la Ciutat a la Mar, per la qual cosa “portar a terme accions en aquest país emissor és fonamental per a mantenir el nivell de fidelitat d'aquest turista en la nostra destinació” assegurava el president de l'Organisme Autònom, Rafael Suescun, també present en la cita.

Les xifres d'afluència de públic esperen superar els més de 8.000 visitants que van acudir al saló en l'anterior edició, l'any passat, per la qual cosa “l'esforç del Patronat tindrà un retorn importantíssim, ja que la promoció que estem fent aquest cap de setmana haurà d'influir directament en les arribades de turista francès a la nostra costa” assegurava.

Suescun assistirà la nit d'avui a un sopar de gala al qual estan convidats els màxims responsables de l'operador turístic, on podran renegociarse les aparicions de Peníscola en els catàlegs europeus i afermar així les relacions de les empreses locals amb el TTOO.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola