Notícies

;
23 enero 2009

Camí de FITUR

Després de l'assistència del Patronat Municipal de Turisme a les fires de finals d'any, a Hongria i Rússia, i l'organització del workshop a Pamplona, l'organisme autònom ultima els detalls de la seua presència a Fitur 09.

"Amb un estand propi de 70m2, Peníscola tornarà a estar present en una de les cites del sector turístic més importants a nivell internacional" comentava l'edil de Turisme, Rafael Suescun.

Com a novetat, en aquesta edició es presentarà la peça musical promocional de la marca turística, Estrella en el Mar, de Sergio Dalma a través d'una pantalla plana en la part superior de l'estand.

Les diferents accions emblema seguiran ocupant un lloc de privilegi en l'agenda d'actes previstos en l'estand de Peníscola a Fitur, com és la degustació gastronòmica de caragols i llagostins o el sorteig de caps de setmana a Peníscola que organitza Agretur.

Quant al treball amb TTOO, l'agenda està apretada en aquesta edició, ja que el Patronat ha concertat cites amb diversos operadors turístics russos, francesos i belgues, així com ha pres contacte amb les agències espanyoles a l'exterior.
A més, es mantindran reunions amb les diferents administracions, així com amb la gestora de l'Aeroport de Castelló i l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola