Notícies

;
23 enero 2009

Adjudicada l'obra de contenció de temporals de Voramar

Després del procés de licitació, la Junta de Govern ha adjudicat aquesta setmana la contractació de l'obra de contenció de temporals de la Urbanització Voramar a la mercantil Regimon SL per un import total de 106.180,29€.
Una adjudicació a la baixa, ja que l'import inicial superava els cent trenta mil euros.
El projecte consisteix a “tancar el mur corregut que separa el passeig de la platja i el peraltat dels diferents accessos”, explica Romualdo Forner, edil d'Urbanisme en el consistori.
L'objectiu de l'obra és “aconseguir que l'aigua de la platja que, durant els temporals marítims i les tempestes arriba al passeig marítim, no sobrepasse el muret i es trasllade, a través de la canalització existent, a l'estació de bombament d'aigua localitzada a l'alçada de la Urbanització Peñismar”, comentava l'edil.
D'aquesta manera, “si tanquem els buits del mur corregut i alcem els accessos, l'aigua no sobrepassarà el passeig i s'evitarà la inundació de la urbanització Voramar, afectada en diverses ocasions per aquests fenòmens meteorològics” comentava Forner.
Amb aquesta obra, l'Ajuntament “se solidaritza amb el conjunt de veïns afectats i espera solucionar el problema com més prompte millor” explicava l'edil de l'àrea.
Les obres, segons Forner, podrien començar en menys d'un mes i estar acabades en, aproximadament, tres mesos.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola