Notícies

;
22 enero 2009

L'antic Casal Municipal donarà pas al nou Centre Sociocultural

La Junta de Govern ha aprovat avui la redacció del projecte de demolició de l'actual edifici on se situa el Casal Municipal, amb l'objectiu de licitar l'obra del nou Centre Sociocultural.

“L'acta prèvia i la licitació de l'obra requereix un solar que, en aquests moments, està ocupat per l'actual Casal Municipal, per tant la demolició serà imminent”, assegurava l'edil d'Urbanisme, Romualdo Forner.

La Junta ha sol·licitat a l'arquitecte municipal l'informe que, esperen “tindre la setmana que ve per a iniciar la demolició com més prompte millor i iniciar el procés de licitació per a començar les obres i que el nou centre siga una realitat al més prompte possible” afirmava.

El nou edifici comptarà amb tres plantes i àtic on s'albergarà un espai social per a la celebració de festivals i altres activitats públiques, la biblioteca municipal i sales d'exposicions.

La inversió en aquesta nova infraestructura, és la inversió central del pressupost per al present exercici, i suma més de dos milions, set-cents mil euros. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola